Spring naar de inhoud Skip to sidebar

Kom naar het Young Professional Event

Het Young Professional Event in Amsterdam van afgelopen voorjaar was een groot succes. Daarom organiseert Ctalents op dinsdag 26 november een nieuwe editie. Ben jij bijna afgestudeerd, werkzoekend of young professional met een visuele of motorische beperking en wil je jezelf verder professionaliseren? Dan is dit event je op het lijf geschreven!

Na deelname aan deze workshop ga je naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie. Tijdens deze middag worden de workshops gezamenlijk door Ctalents en Babbage verzorgd waarbij gedeelde ervaringen bij het verkrijgen van werk, persoonlijke compensatievaardigheden, inzetten van de nieuwste technische innovaties op hulpmiddelgebied en praktische tips centraal staan. Als Babbage gaan we in op de vraag hoe je het beste je hulpmiddelen in kan zetten. Daarnaast zal een talent matcher van Ctalents praktische handvatten en informatie geven om succesvol aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Een Young Professional zal vertellen over zijn ervaringen met het beginnen op de arbeidsmarkt.

Bij Ctalents en Babbage geloven we dat jouw talenten voorop moeten staan bij de start van jouw carrière en natuurlijk niet jouw beperking. Door deel te nemen aan het Young Professional Event krijg je praktische handvatten en informatie om succesvol aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.
Enthousiast geworden? Op de Ctalents website vind je meer informatie en kun je je aanmelden!
Het Young Professional Event zal plaats vinden op 26 november van 13.00 tot 16.30 uur. Het wordt georganiseerd bij Driessen in Breda.

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

Aanmelden kan hier

Bron: https://babbage.com

Voeg reactie toe

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een helder geluid, een kritische blik en betrouwbare informatie

ONTVANG DE LAATST VERSCHENEN ARTIKELEN IN JE MAIL

Loading

Over BlinfoTec

BlinfoTec: Een kritische kijk op nieuws voor mensen met een functiebeperking.

Onbeperkt informatief: Omdat een handicap onze blik op nieuws niet vertroebelt.